© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

Vinnerlykke

Av og til drypper det en og annen gevinst på meg. Her blir gevinstene postet etterhvert som de tildeles. :)

I "En størrelse for stor" sin adventskalender, vant jeg den 18. desember et gavekort på fiskespa hos BiMi. 


Den 11. mars 2014 vant jeg årets første premie - en flott trøstepremie fra SmuleSkogen.com! Den er laget av "gult ugress fra hagen". 


I Mammadamens julekalender vant jeg i luke 21! En flott håndkrem og -vask skal komme godt med.

Hurra! Andre søndag i advent, 8. desember 2013, vant jeg en flott lifefactory-drikkeflaske hos "Livet i Casa Didriksen"!
 
Onsdag 15. mai 2013 vant jeg en Le Sac-papirpose hos m a g n e t!


Søndag 24. mars 2013 vant jeg et egenlaget steinslipt smykke (det nederste på bildet) hos continues! Hun har selv slipt thulitten i smykket jeg vant! Imponerende!


Hurra! På selveste Alle hjerters dag, 14. februar 2013, vant jeg et linsevasksett hos Klestrollet.


Søndag 2. september 2012 slo vinnerlykken endelig til igjen, og jeg vant førstepremien hos Krepsemors hage: Boka "Jordnært - Hvordan lykkes med bed"
 

Søndag 13. mai 2012 var jeg så heldig å vinne hos Vintage Garden - en lang, flott løper og en body lotion.
 


Den 20. april 2012 slo endelig vinnerlykken til igjen etter lang pause! Da vant jeg et flott klokkesmykke og herlige hårnåler hos Novelty Design.

Jeg vant flott ørepynt den 23. september 2011 hos Frøken Alvestøv!


Den 8. juli 2011 vant jeg boka Angus Drømmebæreren av Alexander McCall Smith og sommer-te hos En vridd verden.


Den 21. juni 2011 vant jeg førstepremie hos Incanas hjørne. Et flott skilt og ei lykt.


Hos Mimmis kreative kosekrok, som har en seksdelt konkurranse, har jeg vunnet to premier i mai 2011. Premier foreløpig ikke mottatt og derfor ukjente.Av Lissie Design vant jeg et par flotte øredobber i sølv og onyx! 
 I Veronicas verden vant jeg i april 2011 en nostalgisk klokke og to selvheklede brikker.

På bloggen Underberget vant jeg i april 2011 flotte hagehansker, gulrotfrø og bag.

Hos Lille Lailas blogg vant jeg tredjepremien, som var et flott putevar med fransk trykk.Fra Huset i svingen vant jeg i april 2011 andrepremie, som var et velkommen-skilt og koppehåndklær.

Hos Mies Lopper vant jeg en hvit, heklet stjerne fra Kid. Dette var i januar 2011.Hos Mies mirakler vant jeg i november 2010 en lilla telysestake.Hos Kali- vant jeg høsten 2010 både krukke, lysestake og medisin mot dårlig samvittighet. Min første gevinst i Bloggeland! :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...