© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 5. mars 2020

Julekaktus - del 3

I høst rappet jeg et par avleggere på jobb, stappet dem i jord og så endte de ute i boden hvor de etterhvert fikk billig vekstlys kjøpt på Clas Ohlson. Og der ble de stående. Litt kjølig, litt lite vann, men med gode lysforhold.

I dag hentet jeg dem inn i stua igjen, og plasserte dem i to vårlige potteskjulere etter min mor. Den ene fikk et ekstra bladledd i november (se innlegg her), og nå var det blitt større. Den andre står fortsatt like stoisk som før, og jeg vet ikke om den er en tapt sak eller bare ekstremt treg. Kanskje litt varmere tilstander i stua gjør den mer voksevillig?

"Nytt" bladledd til venstre, status quo til høyre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...