© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 18. februar 2020

Det er fa'li, det!

Trening, altså. Det er farlig, det! Ihvertfall litt. For ei uke siden hadde jeg forrige PT-time, og én av øvelsene var "back extension", hvor du setter deg i et apparat med en rull bak ryggen. Denne er koblet til vekter, og så skal du strekke ut kroppen mens vektrullen yter motstand. Jeg var kommet opp i 85 kg i vekt. Det gikk fint på forrige trening. Det gikk fint første runde denne gangen også. Men i andre runde skjedde det noe og jeg forstrakk nok noe i ryggen og vi kuttet ut alle ryggøvelser resten av treningen.

Sakte ble ryggen bedre de neste dagene, men både i går og forgårs sovnet jeg i godstolen foran TVen og ble dermed sittende stille i flere timer uten å bevege ryggen, og da ble den verre igjen. Bevegelse gjør åpenbart ryggen min godt, men jeg må jo av og til enten sitte eller sove også. Etter jobb i dag ble ryggen temmelig pyton, og Voltaren Forte-salven jeg kjøpte før lunsj hadde lite til ingen effekt.

"Heldigvis" fikk jeg Nobligan (tramadol) etter fjerningen av lipomet på ryggen i forfjor, så jeg tok en kapsel litt utpå kvelden. Etter en times tid syntes jeg at jeg kunne ane en antydning av smertelindring, men det var kortvarig. Nå har jeg nettopp tatt en til og lurer på hvordan det skal gå på jobb i morgen.
 
Potensielt torturinstrument
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...