© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 20. november 2019

Julekaktus - del 2

Jeg skrev i dette innlegget (lenke) om at jeg rappet med meg et par avleggere fra en julekaktus på jobb. De ble plassert i jord, og siden har fint lite skjedd siden begynnelsen av oktober. De har jo fått litt vann av og til, men de har stått på samme hjørnet av bordet siden da og tilsynelatende vært relativt tilfredse med det.

Dette skal jo være en saktevoksende kaktus, så jeg har lurt på hvor lenge det kan gå før jeg ser noen endringer. Til nå har de ihvertfall ikke skrumpet inn og tørket ut, og det tar jeg som et godt tegn. Men de ser dønn like ut som dagen jeg satte dem i jorda. Ingen endring.

Bortsett fra da jeg kikket nærmere etter i dag. Den ene holder på å danne et nytt bladledd! Det jo være et trivselstegn! Den andre står like stoisk som før. 

Jeg venter i spenning.

Klikk på bildet for å se detaljene bedre.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...