© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 12. august 2019

Oppdatering av frøforsøk nr. 1

Det ser dårlig ut. Fortsatt ingen spirer til tross for både lys og vann, så neste gang jeg er ute i boden  skrinlegger jeg forsøket og kaster jorda. Jeg gjør kanskje et nytt forsøk til våren igjen. Noen som har sådd gamle judaspengefrø tidligere og fått det til? 

Og så tenkte jeg å vise dere hyllereolen med alle innepotteskjulerne som jeg er så fornøyd med. Da jeg arvet alle mors potteskjulere, var det umulig å få plass til dem alle i putekassa, og boden vi hadde snakket om i noen år ble bygget. Nå høres det nesten ut som om boden bare ble bygd for alle pottene, men vi hadde altså allerede snakket om den i flere år for det var flere ting vi ønsket å bruke den til. Men jeg, jeg er mest fornøyd med å ha lett tilgang til potter og utstyr.

Jeg har mange flere potter enn jeg noen gang får bruk for, så jeg må kvitte meg med noen. Problemet foreløpig er at jeg ikke klarer velge ut hvilke, og dermed blir de stående så lenge.

Min lille stolthet - innepottereolen.

2 kommentarer:

  1. Jeg mener at judas penge er en staude, som skal have frost før frøene spirer, du skal stille potterne udenfor så de får frost, først næste sommer vil du se frøene spire, derefter vil der blive kastet frø hvor stauden står, så du vil få planter år efter år.

    SvarSlett
    Svar
    1. Den er en toårig plante, hvor den bare har en lav bladrosett første året. Det er først i sitt andre år den blomstrer og lager fe karakteristiske frøkapslene. Det med at de skal ha frost før de spirer, har jeg ikke hørt eller lest noe sted, så det må jeg kanskje prøve. Disse frøene mine er svært gamle, minst 10 år gamle, vil jeg tro. Kanskje det dobbelte. Takk for innspill! :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...