© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 28. april 2019

Det spirer

Mysteriefrøet. Entall. Av alle frøene som ble sådd, er det så langt bare ett som spirer. Men ettersom jeg oppdaget det først i går, eller var det forgårs?, så kan det dukke opp flere. Hva det blir av det, DET er en helt annen sak. Sannsynligvis en Eierbaum.
 
Mysteriespire

Ute på verandaen kan jeg kanskje få en liten drøm oppfylt. Etter at boden ble bygd, skal vi flytte putekassa som står under det lille stuevinduet. Plassen som da blir ledig, kan fylles med noe planterelatert til meg - og det kan bli en plantekasse av noe slag. Jeg har to mulige alternativer i skrivende stund.

Det ene alternativet er en plantekasse i to nivåer, som en to-trinnet trapp. Det høyeste trinnet, så og si, har dypest jord og der kan jeg eventuelt dyrke ting som kan gro i dybden. Nederste nivå kan ha sommerplanter, stauder, salat eller annet jeg ønsker.

Det andre alternativet er en plantekasse med drivhus på toppen. Det er antakelig det eneste drivhusalternativet jeg kan få til her vi bor, men jeg er usikker på om den blir for stor.

Plantasjens plantekassedrivhus.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...