© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 5. mars 2019

Tror ikke det, nei!

Jeg drømte at jeg var og handlet på en Coop-butikk. Først var det en Obs, men så viste det seg visst å være en Extra i stedet. I denne butikken hadde de veldig mange store pakninger av søtsaker, søte kjeks og slikt som er dårlig for livvidden. Jeg gikk opp en bakke (!) langs en reol og plukket med meg det ene pakken etter den andre av kuriøse nyvinninger av sjokolader og kjeks. Oppi handlevognen hvor godsakene havnet, var også det fine, orange Morild-skjerfet mitt. Og i det jeg snudde meg og la en pakke oppi handlevognen bak meg, merket jeg at innholdet i vognen var annerledes, og en penere vestkantfrue kommenterte tørt at "Tror ikke det, nei!", og tok vognen sin og gikk. Min handlevogn var borte vekk. Noen hadde rappet den og det fine skjerfet mitt var søkk borte! Så jeg gikk rundt langs reolene og lette, og jeg innså at butikken manglet tak. Så jeg kravlet litt rundt på en knaus også, uten å finne noe mer der.

Jeg tror underbevisstheten prøver å fortelle meg noe, og det har neppe noe med skjerf å gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...