© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 4. mars 2019

Og siden sist ...

Plutselig fløy en ny måned forbi. Hvis denne bloggefrekvensen fortsetter, ender jeg opp med tidenes laveste antall med ett innlegg i måneden. Dette må det jo bli en endring på!

Alle årsmøter jeg skulle delta på er gjennomført. Blomsterkvast ble mottatt sammen med to andre jubilanter, mens nål og diplom fortsatt ikke er kommet i posten. Middagen var god. Alt ble vedtatt. :)

Regionalavisintervjuet ble gjennomført og artikkelen er publisert. Det var litt underlig å se seg selv i avisa! Dessverre var teksten noe endret etter at vi hadde hatt den til gjennomlesning, men ingen altfor store feil stod der. 

Mors pelargonia, som jeg tok stiklinger av i fjor sommer, måtte klippes ned igjen. Den hadde vokst seg helt opp til toppen av vinduet. "Morplanten" står fortsatt i vinduet, men fem stiklinger er satt i jorda. Jeg skal beholde én av dem (toppstiklingen), mens resten loddes bort i et lite produktparty jeg er vertinne for i løpet av denne uka.

Til akvariet har jeg kjøpt fire nye platyer; én hann og tre hunner, så nå er de totalt fem. Jeg kjøpte også seks nye pristellatetraer, så nå skal de være 26 stykker. De er litt vanskelige å telle, men antallet stemmer ihvertfall sånn nogenlunde. I dag har jeg forresten svidd av fryktelig mange penger på nytt lys til akvariet. Jeg skal erstatte lysstoffrørene med LED-lys, og for ekstra bra effekt har jeg også bestilt en kontroll til lysene. Med kontrollen kan jeg simulere soloppgang og -nedgang og ha blått nattlys på, blant annet. Men det koster å være kar! For å rettferdiggjøre noe av utgiften, så trøster jeg meg med at lysstoffrør egentlig bør byttes ut en gang i året, mens de nye LED-lysene skal holde i 22 år med 10 timers lys per dag. 

Det går åt skogen med treningen min. Da jeg ble operert for lipomet, frøs jeg medlemskapet mitt, men nå har det vært aktivt i over en måned uten at jeg har brukt det. Det er fryktelig vanskelig å komme i gang! Og om et par uker skal jeg under kniven igjen, og da blir det nok en liten pause.

Og så har jeg fått litt vondt i en lillefinger. Den er litt stiv og leddet kjennes litt større ut enn på den andre lillefingeren. Det er forhåpentligvis noe uskyldig som går over.

Jeg holdt på å glemme den største nyheten! Mannen har sagt opp jobben sin og begynner i ny jobb før sommeren! Jeg tror den nye jobben hans vil passe ham mye bedre. Det gjør jo heller ikke vondt at han får en ganske grei lønnsstigning. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...