© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 5. februar 2019

Litt av hvert

Det er årsmøtenes tid i disse dager. Årsmøte for en pasientinteresseorganisasjon (hvor jeg ble valgt til fortsatt nestleder) og årsmøte for koret er gjennomført. Årsmøte for fagorganisasjonen på arbeidsplassen min og for fylket gjenstår. Sistnevnte fikk jeg e-post med personlig invitasjon til. Det viste seg plutselig at jeg er 25-årsjubilant og skal markeres med blomster etter årsmøtet sammen med andre jubilanter. Jeg har aldri vært på et eneste fagorganisasjonsårsmøte i mitt liv, men nå føler jeg at jeg bør stille opp. Det er ikke ofte jeg får slik oppmerksomhet, så gratis middag og gratis blomsterkvast mottas gjerne. Man tar det man får. Nål og diplom kommer i posten, stod det ...

Så skal vi (mannen og jeg) intervjues av regionalavisen snart. Det gjelder en sykdom mannen min led/lider av og en facebook-gruppe jeg dannet på bakgrunn av det. Kunnskap til folket!

Og i dag fikk jeg brev fra sykehuset om innkalling til kirurgisk poliklinikk, så nå er det vel på tide å fjerne noe mer. En klump og en flekk på høyre bein, satser jeg på. Flekken på venstre hofte kan godt vente litt, slik at jeg har én side fri. 

I dag skulket jeg forresten koret. Sånn malapropos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...