© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 27. november 2018

Blodig alvor

Du har kanskje hørt om endometriose, men er litt usikker på hva det er? Det er nemlig alvorligere enn "bare" sterke menssmerter og infertilitet. Men visste du at så mange som 10% av alle kvinner har det? Hver tiende kvinne! Det er mange! Og likevel er det så lite kunnskap om tilstanden. Dette medfører at kvinner får diagnosen mange år forsinket. Jeg mener å ha lest at det i gjennomsnitt tar SYV år før man får diagnosen her til lands. Det er enormt lenge å vente! Jeg anbefaler å se filmen under og å dele den med enhver som kan ha interesse av den. Døtre, mødre, søstre, nieser, venninner, kolleger. Spre kunnskapen!
PS! Filmen begynner av en eller annen grunn på 1:43. Du bør begynne fra start.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...