© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 24. oktober 2018

Reflekterende

Jeg liker tilbud, selv om jeg ikke er så flink å alltid benytte meg av dem. På facebook dukker det stadig opp sponsrede innlegg, og ett av dem som fanget min interesse var fra Stormberg. Jeg følger dem, så det er jo ikke så rart at de dukker opp i feeden min av og til. Men det var altså tilbud på en varmere tights med sebrastripet refleks langs beina. Til omtrent 350,-. Billig, billig! Nå pleier jeg ikke gå amok når det gjelder kleskjøp. Unntaket var da jeg skulle begynne på livsstilsendringene i 2015 og trengte treningstøy. Du kan lese om det her (lenke).

Men altså, denne tightsen. Den fristet. Det er jo ikke lenger vær til å gå med tights i piratlengde, og den full-lengde tightsen jeg kjøpte for tre år siden er bare sånn passe - og ikke varm nok i høstværet. Refleksløs er den og. Dessverre viste det seg at de ikke hadde den størrelsen jeg ville prøve. Etter å ha lest anmeldelsene på nettbutikken, kom jeg til at jeg kunne prøve en størrelse mindre da den modellen skulle være stor i størrelsen. 

Jeg stakk innom Stormbergs fysiske butikk og som forventet var ikke min ønskede størrelse tilgjengelig, men de kunne bestille inn størrelsen under slik at jeg kunne prøve om den passet. Og det skal Stormberg ha; den servicen er god! Tightsen ble bestilt inn uten kjøpstvang og jeg fikk en kode jeg måtte oppgi når jeg ville prøve varen, ettersom den kun var tilgjengelig for meg. Varen ville altså ikke bli solgt før jeg hadde tatt et valg og tid var visst ikke et tema. Digg!

I dag stakk jeg innom butikken for å prøve tightsen som kom i forrige uke. Det siste halvannet året har jeg dessverre lagt på meg halvparten av det jeg tok av meg. Mors sykdom og bortgang er noe av grunnen, men nå er det på tide å ta grep igjen.

Og joda, jeg fikk tightsen over hoftene. Det var ikke store marginene, men det gikk! Så hvis jeg bare får tatt av meg noen kilo, så passer den nok bedre. Den var jo så billig!1 kommentar:

  1. he he ta av litt for at treningstøyet skal passe, kan ikke annet enn å le litt. Men jeg er helt enig med deg, den var både billig og stilig! Refleks får en aldri nok av.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...