© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 7. oktober 2018

Passord

For noen dager siden stod jeg opp for å dra på jobb og oppdaget flere varsler på mobilen. Både pushmelding, sms og e-post om at noen hadde forsøkt å logge seg på google med mitt passord - fra Filippinene. Det stod også - heldigvis - at vedkommende var blitt blokkert.

Jeg har vært blant de ekstremt late når det gjelder passord. Jeg brukte det samme passordet på de fleste steder som krever pålogging. Til alt overmål var det samme passord jeg fikk av Telenor da jeg fikk meg internett i 1998 (med et lite tillegg på slutten av passordet). Tiden var, mildest talt, overmoden for å skifte passord etter TYVE år!.

Den morgenen ble mine dyrebare morgenminutter før avgang brukt til å skifte passord på de viktigste sidene. Økten har fortsatt siden, etter som jeg har kommet på flere steder jeg bruker passord. Og det er jammen ikke få!

 

2 kommentarer:

  1. Dumpet inn her ved en tilfeldighet og jammen var det en trivelig hverdagsblogg. Jeg liker så godt å kunne lese om andres små og store gleder i hverdagen, så her kommer jeg tilbake. Ha en flott søndag videre.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig at du fant bloggen min! Håper du vil trives her, selv om innleggsfrekvensen har sunket. :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...