© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 18. oktober 2018

Daisy

Far fikk i fjor en tilgodelapp hos en gullsmed, og den var han så gavmild å gi meg nå i høst. Først ante jeg ikke hva jeg skulle bruke den til. Jeg hadde jo arvet så mange smykker etter min mor og nyervervelser var overhodet ikke på tapetet den nærmeste tiden.

Så kom jeg til å tenke på et par Daisy-ørepynt jeg fikk av foreldrene mine for noen få år siden i bursdagsgave. Det var nok min mor som plukket dem ut. Jeg hadde ønsket meg noe helt annet, og var bare sånn passe fornøyd med gaven. (Jeg vet ... Utakknemlig datter!) Derfor ble det bare med ørepynten i Daisy-serien, og de ble heller lite brukt. Med tanke på disse undersøkte jeg nå hva et anheng i samme serie kostet, og oppdaget at det bare var litt mer enn tilgodelappen. Et mellomlegg som var helt overkommerlig.

Denne uken kjøpte jeg anhenget som passer til ørepynten, og anser det som en aller, aller siste bursdagsgave fra både mor og far. Jeg tror mor hadde likt det. Nå vil Daisy bli mye mer brukt fremover.


Ørepynten har endelig fått selskap av et anheng. "Daisy" av Georg Jensen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...