© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 5. juli 2018

Progresjonsrapport

Jadda, jeg ligger helt i rute etter egen, tidligere oppgitt, ruteplan. Tirsdag ble bilen hentet fra EU-kontroll. Den ble ikke godkjent, men jeg fikk lov å kjøre med den til reperasjonen som ble booket til neste uke. Dyre greier. :( Etterpå var jeg med ut på Ikea med far min og handlet kommode med ham, og hjalp etterpå å sette den sammen. Det tok sin tid, for det var en del å montere på den. Men det er en fin kommode, som tar litt plass på badet. Og så hjalp jeg til med å finne plasser i stua til å henge opp noen flere bilder. Det blir litt mer liv i stua når det henger noe på veggene og det ikke bare er store, hvite flater.

Onsdag hadde jeg hatt lyst å ta meg en tur ut i skauen, men jeg endte som spådd med å sove ut i stedet. Når man ikke slukker nattbordslyset før fem på morgenkvisten, kan man takke seg selv, er jeg redd. Men jeg fikk gjort litt småtteri med akvariene, ihvertfall.

I dag har jeg vært i sentrum og handlet på storsalg. Jeg fikk kjøpt meg to par kjempegode sandaler! Et par Gabor i olivengrønt og litt glitter, og et par sorte Skechers som var laget av luft. De tror jeg kanskje at jeg skal ha som jobbsko når joggeskoene er utslitt. Det blir for varmt med vanlige, heldekkende sko på jobb - jeg savner sandaler! Mannen ønsket seg et par nye Ecco-sko, så da fikk jeg tak i det til ham. Riktignok ikke helt den samme modellen han har fra før, men jeg fikk lov å kjøpe den som var på nesten halv pris likevel. Ei lita sjokoladekake på tilbud, tannskyllevann til halv pris og ei skinnveske også til halv pris ble også med meg hjem. Jeg er fornøyd etter en drøy time i økende folkehav, så nå skal det slappes litt av.

I morgen er det linsekontroll og forhåpentligvis nye fisker til akvariet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...