© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 3. juli 2018

Full fart inn i første ferieuke

Jeg er på god vei inn i første ferieuke, og jeg er påtvungen en viss døgnrytme. Eller ... Jeg har gjort noen avtaler som gjør at jeg må opp på ei skjebelig tid denne uka. Det betyr dessverre ikke at jeg kommer meg tidlig nok i seng, men jeg jobber med saken. Litt, i hvert fall. Tror jeg. Klokka er bare halv tre på natta ...

Mandag leverte jeg nemlig bilen kl. 09:20 til EU-kontroll og sjekking av startbatteriet som har vært kranglete i småkaldt vær. 

Tirsdag henter min far meg kl. 12 slik at jeg kan hente bilen og bli med ham en tur på Ikea for å finne et lite skap til doruller på badet hans. Tredje gang på Ikea med min far denne våren! Verden står ikke til påske!

Onsdag har jeg ingen planer. Jeg kommer sikkert til å sove lenge, mens jeg egentlig burde kommet meg på trening.

Torsdag starter handelens dag kl. 07:00 og jeg vil ha noen gode sommersko. Mannen vil sikkert påstå at jeg har nok av dem, og til og med noen jeg ikke bruker, men tilbud er tilbud! Og de jeg ikke bruker, er ikke så gode og det er grunnen til manglende bruk. Jeg burde kanskje heller solgt dem når jeg likevel er inne i en slik selge-ting-på-Finn-bølge ... Ønsker meg også en tunika og en type capri-bukse, men får se hva jeg gidder å lete etter i folkekaoset.

Fredag skal jeg til linsekontroll kl. 11:00 og hente nye akvariefisk etterpå.

Og så er det helg, og jeg skal ikke delta på den himla festivalen som skal være her i byen. Jeg er for gammel og folkesky for slikt, og i år slipper jeg ihvertfall å jobbe den helgen. Kanskje jeg heller skal ta meg en god tur ut i skauen og en ny liten sørlandstopptur i stedet? Det er lenge siden sist!

Fra en tidligere sørlandstopptur.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...