© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

lørdag 21. juli 2018

Enden er nær

Bare ei helg igjen, så er ferien over. Traurige saker. Føler liksom ikke at jeg har utnyttet det fantastiske sommerværet og fridagene. Men været har vært så varmt, og så lenge mannen har bygd bod på verandaen så er det ikke mulig å sette opp skygge der, at jeg har holdt meg inne for det meste. Jeg har stukket nesa ut utpå kvelden når sola er på vei ned og mannen har gitt seg for dagen. Men det er ikke til å sitte der ute og nyte kvelden. Verandaen er full av sagmugg, treflis, plank og verktøy, i tillegg til de fleste potteplantene som har fått en trangere tilværelse enn normalt. Jeg klager altså ikke, jeg bare forteller fakta. Boden har nå fått tett tak, og det er kledningen som står for tur nå. Eller kanskje vinduene og døra må på plass først. Det blir utrolig bra når boden er ferdig! 

Hvit rips fra egen busk, ikke Ibsens. Deilig sammen med vaniljeis!
På torsdag tok vi fri. Jeg skriver "vi", men det er jo bare mannen som jobber i ferien sin, så det mest riktige er vel at jeg fikk ham til å ta fri. Da dro vi en tur til et sted nær Grimstad og kjøpte mye moro av lokalproduserte matvarer. Polkabeter, for eksempel. Vi spiste en sabla god rekesalat der, og i den var det polkabeter, så da kjøpte jeg med en slik. Bare for gøy, som min mor ville sagt.

Sabla god rekesalat og saftig brød.
Da vi skulle hjemover, havnet vi bak en søndagsbilist som holdt minst 10 km/t lavere enn fartsgrensen og da fikk mannen noia. Vi skulle egentlig ta en omvei hjem og nyte småveiene i stedet for å ta europaveien tilbake, men i en rundkjøring der søndagsbilisten valgte vår avkjørsel, vrengte mannen ut en annen avkjørsel i ren frustrasjon slik at vi havnet et godt stykke innover i terrenget i stedet for langs kysten. Etter å ha skjønt at veien vi var havnet på ikke kom til å ha noen avkjørsel som gikk i den retningen vi mente å skulle ta, men fortsatte nordover, måtte vi sjekke kartet på mobilen. Der fikk jeg bekreftet at vi forsåvidt kunne fortsette veien, og bare ta på de rette avkjørslene fremover, så ville vi havne på rett plass etterhvert. Ad en stor omvei, rimeligvis. Så vi tok det som en liten ekstra ferietur og nøt litt sørlandsk innlandsnatur i stedet.

Og rakk heldigvis å kjøpe utendørsmaling og mer plank før butikkene stengte.

På ville grusveier. Men fin natur, da!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...