© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 13. juni 2018

Fredfullt

Det er nesten helt stille, bare fuglene som kvitrer. Sola skinner varmt og det lukter fuktig jord etter det lette regnet som kom noen timer tidligere. Bare et lett drag i lufta og mange fine planter plassert rundt omkring. Noen steder vokser nysådd gress gjennom nylagt jord. Etter å ha stått en liten stund, har jeg mest lyst å sette meg ned på gresset i stedet for å stå. Eller legge meg ned ved siden av og kikke opp på himmelen, lytte til fuglene og kjenne lukta av jorda og kjenne sola varme. Det er stille og rolig. Jeg har begynt å forstå hvorfor noen tar med seg en liten krakk til gravgården.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...