© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 9. mai 2018

Tilstandsrapport

Det er egentlig et under at jeg holder det gående til tider. Det føles som det går i ett. Etter jul har vi hjulpet min far med å pakke ned ting og selge unna overskuddsting på facebook og finn. I skrivende stund har jeg generert inn over 25 000,- og det er gode penger for min far å ha! Den billigste tingen jeg solgte, var et bilde til 40,- og det dyreste har vært bl.a. et våpenskap til 2000,-. Og folk kjøper det utroligste! Jeg har ikke oversikt over alle timene jeg har brukt på å google hva ting er eller heter, for så å finne en pris å sette på det. Det er ikke få!

Men jeg er sliten. Jeg får ikke gjort noe hjemme! Ingenting er plantet eller sådd, lite er blitt ryddet. I helgen som var flyttet endelig min far inn i sin nye leilighet. Eneboligen tømte vi mer eller mindre på lørdagen. Søndagen hentet vi en kamferkiste og et flott, gammelt bord etter fars foreldre som skulle hjem til oss. I leiligheten kommer han nok sakte, men sikkert i orden. Men han er sliten, han også. Etter at mor døde gikk futten ut av ham, men jeg håper det blir bedre etterhvert. Sorg tar den tiden det tar, det.

Søndagen fylte vi opp det ene vitrineskapet med tingene slik de hadde stått før, samt satte inn noen krystallglass i seksjonen. Min bror og mann sørget for at far hadde internett og PC oppe, og at TV-en fungerte i helgen. Kjøleskap og fryser er stappfulle ettersom han gikk fra fullstørrelse kjøleskap og fryseskap til kombiskap. Kjøkkenskapene er fylt opp av kopper og kar og et ukjent antall fat og skåler, men her må han sortere og flytte på ting som det passer ham etterhvert.

Og så er det ørti kasser og esker å tømme og flytte innholdet inn en annen passende plass. Det kommer nok til å ta sin tid. Men eneboligen er som sagt mer eller mindre tømt. Alt som nå ligger på finn av fars ting, legges ut på loppemarked/flyttesalg/garasjesalg i huset i helgen. Der skal jeg prøve å få unna alle finn-tingene samt alt som vi ikke har rukket å legge ut ennå. Jeg må sette prislapp på alt, promotere loppemarkedet, legge ting utover på en grei måte og ta betalt på den store salgsdagen. Mann og far kommer til å passe på at ingen stjeler og kan fortelle og forklare det som trengs til de som kommer. Men SÅ - det som ikke er solgt og som jeg ikke tror har godt salgspotensiale, ryker på gjenbruken. Finn-annonsene avsluttes og jeg kan kanskje slappe litt mer av. I slutten av måneden overtar de nye eierne huset, og da avsluttes det kapittelet.

Det er godt jeg har relativt tidlig ferie i år! Litt mindre godt at jeg skal jobbe fem nattevakter fra 16. til 21. mai. Hardt nok å ta fem netter på rappen - enda verre er det med tiden rundt 17. mai og pinsehelg! Jeg gleder meg ikke. Det blir en rolig feiring for egen del.

En av de mer spesielle tingene jeg har solgt: speiderbelte fra 1951!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...