© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 30. mai 2018

Mai 2018

Alle røde maidager er brukt opp, og de ble stort sett tilbrakt på jobb. Bortsett fra 1. mai som jeg hadde fri. De fem nattevaktene gikk overraskende greit, selv om jeg som vanlig slet med å komme i gjenge etterpå. Døgnrytmen min har allerede vært ødelagt i mange år.


Her sør fikk vi plutselig sommer i mai, og det har vært så deilig med sol og varmt vær at du aner det ikke! Det er utrolig som humør og sinnelag letner proporsjonalt med skylaget. Selv om jeg jobbet hele pinsen og ikke fikk nytt noe finvær da, har vi hatt mange fine dager etter det. Og endelig fikk jeg handlet planter og pottet de fleste av dem! Verandaen ser nå frodig og grønn ut, og det hjelper også på humøret. 


Jeg har handlet hosta, løyntnantshjerte, jordbær, peoner, silkekinagress, margeritter, lavendel, campanula, astilbe, georgine og cosmos. Blomsterkassene ved inngangen er alle pottet, de fine, blå veggkrukkene etter mor henger på veggen og hostaen ser ut til å trives langs østveggen. Det blir jordbær, hvit rips, plukksalat - og én gulrot i år! Gulroten er en overlevende i plantetrauet fra i fjor, og har fått selskap av plukksalaten. Jeg høstet de første bladene i går kveld og de befinner seg på nista til i dag.


Treningsmessig står det verre til. I fjor gikk jeg massevis av flotte turer i nærområdene fra mars og sommeren gjennom. I år har jeg ikke tatt en eneste tur. Våren kom sent og jeg har vært opptatt med å hjelpe far min. Barndomshjemmet mitt ble overtatt sist fredag, så nå kan både far og jeg senke skuldrene litt. 2017 var et nokså jævlig år, om jeg kan være så ærlig. Jeg prioriterte meg selv lite, og kostholdet skled ut. Det viser seg dessverre på vekta, men nå skal jeg ta bedre grep igjen. Jeg kjøpte noen fine treningstights i fjor sommer, så jeg får bruke dem som en av motivasjonene til å trene mer og spise mindre snop.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...