© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 3. april 2018

Ukeplan

Påsken er over for i år, og selv om jeg har hatt fri og vi har hatt et aldeles nydelig påskevær, så aner jeg ikke helt hva dagene har gått til. Plutselig var det ferie, og like plutselig er den over! 

Ferien ble innledet med en uvanlig intensiv jobbing, med kveldsvakt mandagen, dagvakt tirsdagen og så nattevakt natt til onsdag grunnet syk vakt. Altså 24,7 timers jobbing på 40,8 timer. Det kommer ikke til å skje ofte igjen.

Men så var det altså ferie, og det nye akvariumsbordet ble montert, plassert og vatret skjærtorsdagen. Langfredagen var jeg faktisk på trening, og det er jeg litt stolt av. Lørdagen besøkte vi mor før vi tok en snarvisitt innom far. Søndagen tok vi en ny liten fotoøkt hos min far av diverse som skal selges, samtidig som vi lagde ordentlig søndagsmiddag hos ham. Her hjemme drukner vi snart i poser og esker med ting fra barndomshjemmet som enten skal tas vare på eller legges ut for salg etterhvert. Stua er stufull! Derfor tok vi heller med oss maten til min far og lagde den til hos ham. Vi kan jo ikke ha besøk på en liten evighet før vi har fått ryddet unna en del. 

I dag, mandag, har vi bare slækket. Eller - én ting fikk jeg ordnet! Jeg fikk solgt unna det lille 17-liters akvariet som jeg har hatt reker og snegler i. Den siste eplesneglen døde for noen uker siden og det var bare én kirsebærreke igjen. Den ble akuttflyttet til 55-literen sammen med moseballene jeg skulle ta vare på. Resten gikk til kjøperen. Nå slipper jeg at den står og tar plass. Jeg slapp til og med å rengjøre den før den ble hentet. En annen ting jeg også endelig fikk gjort i dag, var å vaske 17 kg med sand til det nye akvariet og klaske det oppi. Nå ligger det 4-6 cm med sand dekket med vann oppi, og jeg gjør ikke noe mer før jeg mottar bestillingen min fra Aquascaping Norge med bakgrunn og planter.

I morgen er det tilbake til jobb og kor.

Og på onsdag skal jeg på Ikea med min far! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...