© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 10. april 2018

På etterskudd

Jeg ligger på etterskudd, føler jeg. Har ikke sådd et eneste frø så langt i år! Nå ligger det jo fortsatt snø på store deler av verandaen, og jeg hadde min første tur ut der på vestsiden i går for å skuffe ut litt snø og kikke på tilstanden. Tre potter var fulle av vann, så de veltet jeg litt på for å få ut litt av vannet. Regner med at plantene oppi der har råtnet helt. Én innepotte var blitt glemt ute og hadde sprukket, så den gikk i søpla.

Men jeg kunne jo sådd noe inne. Jeg fikk jo så flott julegave av svigers! En HerbGarden kjøpt gjennom Den Lille Gartner som jeg skulle dyrke spinat til meg og chili til mannen i. Den er montert og plassert på stua (eneste sted det var plass), men for tiden drukner vi i diverse saker fra barndomshjemmet som enten skal legges ut for salg eller gås gjennom før en eller annen resirkulering. Spisestuebordet er smekkfullt og omringet av en haug poser fylt med bøker, lego, tegneserier, gamle leker, skolebøker og jeg vet ikke hva. Jeg har ikke hatt ork til å tenke på hagearbeid ennå, så slik sett har den sene våren passet greit.

Håper på at litt overskudd for hagearbeid kommer snart, i takt med at utetemperaturen stiger og dagene blir lengre.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...