© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 15. januar 2018

Grmf

Trøtt og sliten og lei! I dag har jeg bare sittet og tatt blodprøver hele dagen, og det ble mer og mer slitsomt å smile blidt utover dagen. Og jeg hadde bare sovet omtrent 2,5 time natta før. (Min egen feil, men jeg ble verken i bedre humør eller mindre trøtt av den grunn.) Vondt i nakken og vondt i høyre skulder begynte i går, men gikk ikke over i løpet av natta, så det koste jeg meg med hele dagen. Småsvimlet et par ganger. Og det var virkelig demotiverende å sitte og høre kolleger sitte i pausekroken å kjatre mens jeg satt på båsen min og tok unna pasienter, selv om det i "snakkepausene" sjeldent var mer enn tre-fire i kø. Noen har et større sosialt behov enn andre, det er ihvertfall sikkert.

Kjenner jeg er litt smågretten, her jeg sitter. Hadde det ikke vært for at jeg avrunder en budrunde på et salongbord om en time, så hadde jeg gått og lagt meg noen timer. Det pleier hjelpe på humøret å sove litt.

(Og altså - hvis jeg hadde syntes kollegene slacket for mye mens jeg jobbet eller pasientkøen ble for lang, så hadde jeg sagt fra. Men det er rart med det når pasientene kommer i kø én og én. Man klarer jo holde unna og hvis andre kom, så ble jo jeg sittende å tvinne tommeltotter i stedet.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...