© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

lørdag 13. januar 2018

Fortsatt med!

Nå har "God jul!"-innlegget ligget øverst så lenge at jeg begynte å gremmes litt, så det er på tide å gi livstegn fra meg igjen.

Hei!

Det står til liv! Julen ble feiret med svigerfamilien hjertelig til stede, og det satte jeg utrolig stor pris på - bedre enn jeg nok klarte gi uttrykk for til dem. At svigerforeldrene overnattet hos min far tror jeg var en smart løsning, og jeg har inntrykk av at begge parter satte pris på det. Nyttår ble feiret i fred og ro bare mannen og jeg, og så kom far min på førstenyttårsdagsmiddag og vi serverte steik og en fantastisk soppstuing. 

Jeg bruker Finn og Facebook aktivt for å selge unna ting og tang for far min. Foreløpig har vi fått unna en sovesofa, ei bokhylle, et bilde, et par keramikk-katter, en barnespisestol, en pynterokk, fire retrostoler, seks rømerglass, en pose med stoffer og mors gamle porselensmalerutstyr. Et gammelt salongbord er snart på vei ut. Det er jo en begynnelse! Flere ting ligger ute og enda flere ting skal legges ut. Jeg forundres stadig over hva som selger og hva som blir liggende.

Treningen er tatt opp igjen, men det blir bare PT-time omtrent én gang i måneden. Det blir for dyrt med oftere, så jeg får heller spre timene sånn nogenlunde jevnt utover året. Tirsdagene holdes stort sett av til trening og kor, bortsett fra kommende tirsdag hvor jeg er satt opp på dagvakt. Jeg tror nok jeg egentlig hadde tenkt å be om avspasering den dagen, men jeg hadde glemt hele greia og nå er det for sent.

Og plutselig har jeg også kjøpt meg et større akvarium. Akvarieinteressen min har vært litt skrantende det siste året, så enten måtte jeg kutte det helt ut eller gjøre noe nytt. På ei Facebookgruppe var det noen som solgte ei akvariumspumpe som jeg kjøpte fordi den gamle viser alderdomstegn, men så viste det seg at den nye pumpa er litt for høy for akvariet mitt. Jeg hadde helt glemt å tenke størrelse. Da måtte jeg enten selge den nye, ubrukte pumpa eller beholde den, så jeg kikket litt på hva som lå ute på Finn av brukte akvarier. Der fant jeg et 120-liters akvastabil-akvarium som jeg nå skal hente i midten av neste måned. De småttisene som nå flagrer rundt i 55-literen min skal snart få dobbel så stor tumleplass! Men det er godt mulig at 17-literen min med ei kirsebærreke og én eplesnegle snart ryker.

1 kommentar:

  1. Så bra at jula kanskje ble bedre enn du hadde fryktet. Jeg har også sett på hva folk hopper først på på sånn loppis-siden på nettet. jeg har valgt et fysisk loppis sent på våren under låvebrua. Jeg skal rydde og vi rydder i huset der mine foreldre fortsatt bor. og min søster rydder også i sitt hus. Det skal bli spennende å se hva vi må kjøre på gjenbruksstasjonen til slutt.
    Trening er vanskelig.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...