© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 13. desember 2017

Sildedommen

"Liiitt for lite sukker!"
Fars dom over tomatsilda var at den var bare liiiiitt for lite søt. Liiiiitt mer sukker i, mente han. Det er naturligvis helt feil etter mine smaksløker, men neste gang får jeg lage hans litt søtere enn min. Det skal nok gå bra.

Jeg har nå endelig fått malt mandlene. Den plastkverna kan umulig holde i mange sesonger! Den holdt heldigvis til årets bakst, men virker litt "plæstik" i kvaliteten. Berthas pepperkakedeig har nå blitt til ferdige pepperkaker som smaker godt. Mannen har godkjent dem. Jeg prøvde meg på å glasurpynte dem med ferdigglasur, men det blir neppe noen suksess. Det får holde med å pynte de store hjertene. De små blomstene/snøkrystallene/stjernene får forbli upyntet.

Årets første julekort er mottatt, så nå har jeg funnet frem julekortene og listene. Frimerkene kjøpte jeg på mandag. Jeg må skrive kortene en av de nærmeste dagene slik at folk rekker å få dem før jul.

Mannen hentet ned julepynten mens jeg bakte pepperkakene, så nå er det bare å skride til verks når jeg får anledning. Jeg lette etter en julepyntet potteskjuler i juleboksene uten å finne den, så nå lurer jeg på om den står i putekassa på verandaen ... Den som jeg hadde tenkt å ha til blomsten som alle ansatte ved avdelingen fikk med seg hjem. Jeg finner den nok til slutt.

Helt perfekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...