© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 10. september 2017

Store endringer

"Beinet er ødelagt", hadde legen sagt til mor. Ikke akkurat en oppløftende melding å få. Akkurat hva som er ødelagt er det ingen av oss som vet, men far ønsker å få epikrisen for å se om det er en feil som er gjort eller om det var en "kalkulert risiko" fordi de kanskje ønsket fjerne mer av kreften og området rundt enn de opprinnelig trodde de måtte.

I dag har foreldrene mine tatt en alvorsprat sammen, og blitt enige om å selge både hytta og huset, og kjøpe seg en leilighet. Hytta går først og far håper på en million for den. Det burde ikke være umulig. Mannen og jeg skal hjelpe til når det nærmer seg. Far har tenkt å selge den privat, men hadde ikke tenkt på å få seg en gratis verdivurdering. Nå tenker han heldigvis på det. Det kan være greit å få en profesjonell vurdering på hva hytta er verdt, slik at han vet litt om hva han kan forvente i pris. Hytta er relativt gammel (30+ år), men ligger i et populært hyttefelt hvor det er bygget mye nytt de siste 10-15 årene. 

Foreldrene mine har også funnet et nytt leilighetsprosjekt som ligger ganske sentralt. I trinn 1 er det bare 2-3 ledige leiligheter igjen, mens i trinn 2 fins det flere. Mor ønsker tre soverom (sikkert grunnet min bror og familien i Oslo), men jeg fant ingen leiligheter med mer enn to soverom der. De får tenke litt på det. Store endringer er på vei.
 

2 kommentarer:

  1. Det er litt av en prosess dere skal gjennom nå. Jeg er enig med deg om at de må ha en takst på hytta. De bør også få hjelp til selve oppgjøret og tinglysningen. Banken kan gjøre det eller en megler mot en liten godtgjøring. Da blir alt med skjøte gjort riktig.
    Sånne leilighetsprosjekt har ofte en gjesteleilighet som kan leies ved behov. Det er nok billigere enn et tredje soverom. Det er faktisk viktigere at hovedsoverommet er stort nok til klesskap. Og at det er plass til rullestolen alle steder.

    SvarSlett
  2. Ja. Lajf, altså, alt det finner på.
    (man kan også sjekke hva lignende ting går for på Finn. Potensielle kjøpere kan iallefall finne på å referere til det, om man selger privat, så greit å være forberedt.)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...