© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 1. juni 2017

Dritt og lort

Tittelen er hentet fra min fars kraftuttrykk da han fortalte meg siste nytt om min mors krefthistorie. Han banner ikke. Ihvertfall ikke som jeg har hørt. Det sterkeste må være "For tusande!". Da har det skjedd noe virkelig alvorlig. "Dritt og lort!!" er ikke så langt unna når det kommer fra ham.

Siste nytt er at mors føflekkreft har spredd seg til lymfeknutene. Jeg skriver flertall, men glemte i befippelsen å spørre om det var funn i bare én eller flere knuter. Prognosene har dermed sunket. Jeg kom over denne nyttige lenken: Prognose for føflekkreft. Den gir noe håp, men på langt nær så mye som ønskelig.

Forøvrig venter jeg fortsatt på å få genetisk veiledning, slik at jeg kan bli gentestet med tanke på brystkreft.

Drittkreft!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...