© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 14. august 2016

Au ...

På tirsdag hadde jeg PT-time igjen. Den første på omtrent halvannen måned. I løpet av den tiden har jeg bare hatt to styrketreninger på egenhånd. Treningssenteret innførte pussig nok siesta midt på sommeren, så når jeg ville trene der, hadde de stengt. Derfor har jeg i stedet vært nokså flink til å gå turer, som forhåpentligvis dere som følger meg på instagram har fått med dere.

Men altså - tirsdag som var. Jeg ble kjørt hardt på bein og rumpe - og ja, jeg visste dagene etterpå ville bli harde. Det var strålende vær på tirsdag, så etter PT-timen dro mannen og jeg ut på en ny tur på nesten 8 km, med mange bratte bakker og mye blaut mark. Jeg ble nokså lei av å tråkke på tuer, røtter og alskens i diverse forsøk på å holde skoene sånn nogenlunde tørre.

På vei tilbake til bilen, tenkte jeg med mismot på de kommende beintunge dagene jeg skulle få.

Og de kom.

Og de ble.

I dag gjør det ikke lenger vondt å løfte beina opp når jeg sitter i TV-stolen med beina på krakken. Men det er fortsatt ubehagelig å legge det ene beinet i kryss over det andre.

Vondt i musklene. Godt i samvittigheten. Og det går snart over.

Utsikten fra turens returpunkt. Klikk på bildet for å få det større.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...