© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 17. juli 2016

Et skifte

Dette MÅ jeg bare skryte litt av, for det er faktisk nesten litt stort. Ihvertfall for meg. Jeg har fra og med i dag gått ned en størrelse på uniformsoverdelen! Buksa er fortsatt i svart størrelse, men overdelen har jeg gått ned fra svart til rød! Jeg er strålende fornøyd!

Jeg synes ikke det er lenge siden jeg prøvde en rød størrelse og fant ut at jeg måtte vente noen få kilo til fordi overdelen ble litt for trang rundt magen. Men nå, altså, funker det!


Bare to uker igjen, så er det sommerferie!

4 kommentarer:

  1. Jeg vet hvor stort det er. Å hente en topp eller bukse fra skapet, som har vært for liten og se at den nå faktisk er helt OK er bedre enn å se det på vekta.

    SvarSlett
    Svar
    1. Gjenoppdagelsesferd i garderobeskapet er ikke å forakte! :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...