© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 25. april 2016

Mer buzzing

Det er ikke måte på buzzadorkampanjer jeg får være med på for tida! Jeg sier stort sett ja på alt jeg får tilbud om, i håp om at jeg får bli med på ihvertfall én. Men i år er jeg visst i rette alder og har de rette interessene, for nå rauser det inn!

Denne gangen har jeg fått lov å teste Neutral Kulørt vask. Den er godkjent av NAAF og derfor godkjent som ekstra allergivennlig. Jeg fikk tilsendt fire porsjonspakker, og tre av dem delte jeg ut til villige kolleger. Dem har jeg ikke fått noen tilbakemelding av. Ikke at jeg sa at jeg skulle ha det heller. Men de er alle fortsatt i live, så vaskemiddelet har ihvertfall ikke tatt knekken på dem.

Her er det jeg fikk i posten.
Jeg bestemte meg for å teste ut Neutral Kulørt vask på håndklevasken. Den tar jeg alltid på 60 grader.
Her heller jeg vaskemiddelet i vaskemaskinen.
Her vasker jeg på 60 grader og økonomi. Miljøbevisst, serru.
Og sannelig! Håndklærne ble rene av dette vaskemiddelet også! De luktet greit (det er jo uten parfyme) og kjentes ut som vanlig. Jeg pleier ikke klø av OMO heller, så om dette er en forbedring eller ikke, vet jeg faktisk ikke. Litt vanskelig å si med håndklær. De er sjeldent så lenge på samme hudflekk som klær.

Hva synes jeg om produktet? Det er helt greit.
Vil jeg anbefale det til andre? Jøssda, det virker jo. Særlig hvis du er på utkikk etter et nytt vaskemiddel fordi det du bruker, ikke virker.

Her er det endelige resultatet; rene og like fargesterke håndklær.
 

1 kommentar:

  1. jeg har brukt Neutral både vaskemiddel og skyllemiddel, siden det kom på markedet - 20 år siden, kanskje. Jeg byttet fordi flere i familien reagerte på OMO, særlig på sengetøyet.
    Nå synes jeg tekstiler vasket i andre vaskemidler og skyllemidler lukter veldig parfyme.

    Jeg er veldig fornøyd med Neutral.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...