© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 21. februar 2016

Innkjøp og inngrep

Jeg har vært litt konsulent i et par uker. Helt frivillig og helt gratis. På ei Facebook-gruppe kom jeg i kontakt med en kar som ønsket å starte opp en nettbutikk for Tropicas produkter, og fordi jeg var veldig interessert i å kjøpe algeballer av ham, tok jeg kontakt. Jeg har nemlig vært på utkikk etter algeballer til rekeakvariet mitt, men ikke visst hvor jeg skulle handle. Hadde funnet et par karer på Finn, men var usikker på seriøsiteten til begge.

Nettbutikkfyren var så fersk at butikken hans kom på nett et par dager senere og offisielt enda litt senere, mens jeg kom med tilbakemeldinger på layout, design, innhold og slikt. Utrolig morsomt å være med på å forme en nettbutikk etter mine ønsker og meninger! Nettbutikkfyren var nemlig enig i de fleste tilbakemeldingene han fikk av meg. 

Til slutt var nettbutikken hans såpass oppe at jeg kunne legge inn min bestilling, og da oppdaget jeg at min bestilling var nummer 3. Som alle gode ting er, naturligvis. Og som takk for innsatsen slengte han med en ekstra algeball, noe jeg naturligvis ikke sa nei takk til!

Pakken ankom postkassa mi i dag, og jeg fikk sporenstreks åpnet den og plassert varene der de skulle være. Jeg tok litt bilder som jeg tenkte å vise nettbutikkfyren. Og mens jeg satt og redigerte dem, tok han sannelig kontakt på Facebook igjen for å høre hvordan forsendelsen hadde gått, om pakkingen var ok, om det var noen skader og slikt. Ingen skal påstå at han ikke følger opp sine kunder, selv om jeg var en av "pilotene" hans. I disse dager er han på jakt etter en ny, liten pumpe til rekekaret mitt, og han kommer stadig med nye forslag. Til nå har alle dessverre blitt forkastet på grunn av størrelsen. Men plutselig!
Og så har jo leggen min blitt operert siden sist. Sykepleieren som hentet meg inn, var heldigvis veldig obs på at jeg hadde Ehlers Danlos Syndrom (EDS), så jeg fortalte hvordan tidligere inngrep hadde gått. Denne gangen hadde jeg tatt Cyklokapron (for å hemme blødninger) før jeg kom, men likevel lurte legen på om jeg gikk på blodfortynnende da hun hadde skåret bort det gamle arret. Det ble også kommentert hvor stram huden på leggen min var (noe jeg aldri har reflektert over. Den rekker heldigvis helt rundt leggen, så jeg kan jo ikke se at den er spesielt stram ...) og hvor tynn huden min var. Jeg tror hun sydde igjen med absorberende (?) tråd innerst, som skal løse seg opp etterhvert, og så seks sting ytterst med tykk tråd.Nå halter jeg rundt som en liten pingle. Haltingen er egentlig ikke nødvendig, for det er ikke vondt. Jeg er bare så engstelig for å bøye kneet for mye, slik at huden strekkes for mye og revner i stingene. Leggen ble ikke plastret slik som forrige gang. Fastlegen min gikk jo bananas med sportstape, men den oppmerksomme sykepleieren spurte om jeg reagerte på plaster. Jeg svarte som sant var at å gå langvarig med plaster/tape var en mare sist - og da var hun kjapp til å finne frem bandasje som hun surret rundt leggen i stedet. Snille sykepleieren!

Nå skal jeg gå 2,5 uke til før stingene tas hos fastlegen (hvis jeg ikke klarer innynde meg hos noen på jobb), og da blir jeg på nytt litt pingle til jeg ser at huden og sårkantene holder.

Etter sommeren innkalles jeg på nytt - for å ta de resterende tre flekkene samtidig! Grøss.

1 kommentar:

  1. God bedring med leggen! Rekeakvarium? Visste ikke at sånt fantes en gang, spennende.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...