© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

lørdag 12. desember 2015

Turnusjobbing

En kollega ønsket å bytte ei lørdagsvakt med meg, og plutselig fikk jeg to veldig pussige arbeidsuker:

onsdag dag, torsdag kveld, fredag dag, lørdag kveld, søndag fri, mandag jobb, tirsdag fri, onsdag jobb, torsdag fri, fredag jobb, lørdag fri, søndag jobb, og så går jeg på nattevakt mandag kveld.

Spesielt.


 

2 kommentarer:

  1. Jeg føler meg så privilegert som har en helt vanlig 8-16 jobb, eller 9-17 hvis jeg vil det. Jeg er nok avhengig av den forutsigbarheten. Luksus er det å kunne avspasere litt ekstra før vi skal ha mange gjester eller før jul.

    SvarSlett
    Svar
    1. Som utpreget og uhelbredelig B-menneske passer det meg utmerket å jobbe turnus, men helt forutsigbart er det jo ikke. Må jobbe hellidager, hverdager og helger, dag, kveld og natt. Heldigvis har vi ønsketurnus på min avdeling, og da styrer vi mye selv så fremt kabalen går opp for avdelingen. Det eneste som er styrt er antall kvelds- og nattevakter vi skal ha i løpet av en turnusperiode, samt hvor mange jobbehelger. Og for et par år siden fikk vi styrt sommerferie, noe de fleste satte pris på ettersom det da ble lettere å planlegge ferier. Vi kan bytte internt kolleger i mellom, men ellers er sommerferien fastlagt. :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...