© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 5. juli 2015

Tiden flyr

Nå er det bare to ukers jobbing igjen før sommerferien endelig er her! Jeg gleder meg som vanlig til late dager, men i år skal jeg være flinkere til å komme meg ut og bevege meg mer. Ferien begynner med tur til Oslo for å feire 50-årsdagen til min svigerinne, og nå vet jeg hva jeg skal kjøpe. 

Senere i ferien skal koret synge under Tall Ship Races her i byen, og det blir stas! Vi får bare én øving før konserten, så håper sangene sitter sånn nogenlunde. Og så håper jeg været blir bra! Aner ikke hvordan opplegget blir hvis det høljer ned. Nokså vått, antakelig.

I september blir det både konfirmasjon av nevø i Oslo og tur til Trondheim. Gleder meg til 20-årsfeiringen av at vi var ferdig utdannet! Fy søren så fort det har gått! Tyve år er lenge! Og nå har jeg jobbet like lenge i hjembyen min som jeg jobbet i den andre sørlandsbyen da jeg var nyutdannet, og jeg føler at jeg opplevde så utrolig mye mer de første fem årene enn disse siste fem. Det var da jeg tok MC-lappen, kjøpte bil, trente ju jutsu, fikk internett og traff mannen min og igrunnen ble voksen. Tiden flyr!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...