© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 3. juni 2015

Nærkontakt

Så skal jeg også få min første nær-erfaring med NAV. De ville ikke godta en sykemelding, men fordi de har misforstått, så har jeg sendt inn en klage på avslaget. Den postlegges i morgen, og jeg krysser fingre. Jeg har lest og hørt så mye negativt om hvor stivbeinte og hardnakkede de på NAV kan være, så selv om jeg har rett, er jeg neimen ikke sikker på om jeg slipper unna et salig skjemavelde.

Da jeg kom hjem fra gårsdagens kveldsvakt, hang en nydelig måne på himmelen. Jeg ropte på mannen som er vel så glad i fotografering som meg, og han fant frem stativ, kamera og linse og rigget seg til utenfor inngangsdøra, mens jeg tuslet inn. Gjennom døra hørte jeg at han snakket med noen, og det viste seg at det var nabokona over veien som også var ute en tur, og hun skrøt av alle blomstene jeg har plantet på framsiden av huset. De kan nemlig sitte på stua og se ned på inngangspartiet vårt, og hun syntes det var så fint å se ned på blomstene. Det syntes jeg var utrolig hyggelig å høre! Jeg begynner i grunnen å bli fornøyd selv også, nå som blomsterkassa fra forrige innlegg har fått levende innbyggere og er kommet på plass.

Hibiskusen jeg kjøpte i fjor har forresten også overlevd vinteren, for nå begynner det å komme små bladknopper! Jeg var litt bekymret et stund, for det så ut til å skje lite med den mens det grøntes overalt ellers, men så leste jeg at den er sent til å grønnes, og da slappet jeg mer av. Og nå kommer altså knoppene! Herlig!

Ny steinbedplante sammen med takløken.

2 kommentarer:

  1. jeg blir i dårlig humør av nav. Ikke sånn personlig (på det planet blir jeg stressa) men som en del av nasjonen Norge. Det er jo VÅRT nav. Og det funker ikke.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, nei, det er jo det jeg er litt redd for, da. At én enkelt klage kan bli til fem høns, og sånn. Men nå får vi se da - jeg har ihvertfall klaget innen klagefristen, så -det- ikke skal bli galt, i det minste. :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...