© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

fredag 24. april 2015

Håp om bedring

Ramsløken i krukka ser litt mer sprek ut i dag, heldigvis. Da tar jeg det som et godt tegn og at det er et lite håp. Fikk også tips om å sette den på et kaldt rom til vinteren og gi den litt vann av og til. Ingen rom i huset er kalde, så det må vel bli garasjen. Der er det en stor fare for at den blir glemt, men først må den altså overleve vår og sommer.

Jeg er fortsatt ikke flink til å trene mellom PT-timene. "Ikke flink" er en mild beskrivelse. Jeg tenker vi sier "elendig", for jeg har altså ikke trent noe som helst utenom. Jeg har heldigvis en ganske aktiv jobb, så jeg passerte 10 000 skritt på onsdag, for eksempel. Men slik som på bildet under skal jeg ihvertfall ikke bli!

Fra Norske Hemmeligheter

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...