© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 4. mars 2015

Overlevd!

Endelig var første PT-treningstime gjennomført og overlevd. Først gikk jeg 20 minutter på tredemølle som oppvarming mens vi pratet litt. Hun fortalte at hun ønsket at jeg skulle ha en puls på 50-80% av makspuls når jeg trente. For meg vil det si en puls mellom 90 og 145. Etter oppvarmingen ville hun se hvordan jeg gjorde knebøy, og da fant vi ut at jeg bøyer overkroppen litt for mye fremover. Hun oppdaget også at høyre ankel er noe stiv. Deretter var det litt trening med slynge, hvor jeg både tok dype knebøy og armhevinger. Hun påpekte, helt korrekt, at jeg var ganske stiv i skulder- og ryggmuskulaturen. Når jeg tok armhevingene i slyngen, skulle det egentlig bare være omtrent 5-10 cm mellom skulderbladene. Jeg var ikke i nærheten engang. Jeg har åpenbart stort potensiale til forbedring.

På vei ut døra ble jeg advart om at jeg kommer til å kjenne muskelbruken best dagen etterpå. I hele dag har jeg kjent etter. Jeg er riktignok litt støl, særlig i lårene, men bemerkelsesverdig lite, sånn egentlig. Men i det jeg reiste meg fra TVen og gikk opp trappa for natta, kjente jeg at jeg nok kommer til å kjenne det mer i morgen, ja. Jeg kan trøste meg med at jeg har jobbet for det.

Ny PT-time om to uker. Neste uke blir det bronkoskopi. Juhu.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...