© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 31. mars 2015

Jobb og trening

Etter nok ei nattevaktshelg, slår jeg nok en gang fast at folk som drikker vekk hukommelsen og vettet er særdeles lite sjarmerende. Når alt man får ut av dem er et fornavn, og de har glemt både etternavn, hvor de bor og når på året de er født. Enda mindre sjarmerende er det når de ikke makter å holde seg rolig i sykesenga, men på død og liv skal kravle ut av den hele tiden og man må gi dem valget mellom sykehusundersøkelse eller fyllearresten og få tak i en vekter som står klar til å roe gemyttene.


Jeg hadde ny PT-time i dag etter å ha sovet ut etter nattevaktshelga. Kroppen var ikke helt klar for juling, men det gikk greit. På spørsmål om jeg hadde vært på treningssenteret siden forrige time eller gått noen turer siden sist, måtte jeg beskjemmet innrømme at det hadde blitt lite av sånt. Det er jo godt hun spør, for da blir jeg motivert til å gjøre noe å skilte med til neste gang hun spør.

Nå har jeg forresten kommet på en lur idé. Å skrive ned hva jeg gjør hver PT-time. Med illustrasjoner. Da har jeg en slags oppskrift på hva jeg kan gjøre på egenhånd ved anledning. Dessverre glemte jeg å få med meg hvor mye vektene var på, men øvelsene er ihvertfall sånn nogenlunde beskrevet.

Strekdamer med forbedringspotensial!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...