© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 19. februar 2015

Sting

Plutselig har man også tatt en biopsi fra en lett mistenkelig føflekk fra leggen. Greit å være på den sikre siden. Og av samme grunn ble ikke hele flekken fjernet fordi jeg har EDS, dårlig sårtilheling og stor arrdannelse. Hvis den viser seg å være ondartet, forsvinner den. Hvis ikke, blir den antakelig værende. 


Når jeg likevel hadde buksene nede, ba jeg legen kikke på de andre flekkene på beina mine. Jeg har nemlig en drøss. Etter konsultasjon av en legekollega, ble de enige om å henvise meg til en dermatolog som burde kunne si noe om noen av flekkene burde fjernes. Så nå venter jeg innkalling til det. Juhu.

Under plasteret
I morgen er det ny kursdag på livsstilsendringskurset. Styrketrening og teori står på programmet. Det passer jo kjempebra at jeg er i ferd med å bli gørrforkjøla nå som jeg også har jobbehelg. Holdt ut dagens arbeidsdag på pur viljestyrke, føltes det som. Én god ting kom det ut av det da; Jeg fikk rappet med meg noen få plaster til sårskifte på leggen.

Nå tror jeg at jeg snart må få meg ny time hos naprapat igjen. Skuldermuskulaturen er rimelig stram for tiden og ene underarmen er litt rar.

Ja ja, det var dagens helsenyheter ...

2 kommentarer:

  1. Ojsann, trodde først du hadde en flue under plasteret....God bedring. Influensa her også.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, ja - kunne nesten se ut om to følehorn som stikker ut der. God bedring til deg også! Jeg har aldri hatt influensa, men er i ferd med å bli godt sylta, kjenner jeg.

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...