© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 5. januar 2015

Alvoret nærmer seg!

I dag ble jeg oppringt rett etter lunsj. Tilfeldigvis hadde jeg lagt mobilen i lomma til lunsj, så jeg kunne umiddelbart svare på oppringningen. Det var fra EFF igjen. De lurte på om jeg fortsatt ville være med. Og denne gangen hadde jeg ingen unnskyldning til å si nei, så nå starter snart moroa!

Den 14. januar begynner alvoret. Det blir spennende, skummelt og forhåpentligvis litt morsomt også. Hun som ringte meg skulle sende meg et infobrev med detaljer, og så snarte jeg har det i hende må jeg få meg en time hos legen min for å få sykemelding for de aktuelle dagene.

Så langt har Fitbit-en min vært en stadig kilde til mild underholdning. Den erklærte i går at den elsket meg da jeg hadde fulladet batteriet dens. I dag fikk jeg nye "badges" for god innsats. Når kurset starter kan den forhåpentlig bli en kilde til inspirasjon. Jeg er ihvertfall fornøyd med dagens innsats!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...