© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

lørdag 23. mars 2019

Møkkatorsdag

Torsdag utviklet seg til å bli litt drittdag. Fordi jeg hadde kveldsvakt onsdag og ikke var hjemme før rundt kl. 23 og så ble sittende oppe i noen timer etter det, ble det ikke mer enn halvannen times søvn natt til torsdag. Til alt overmål klarte jeg å ha mareritt i løpet av den halvannen timen (inspirert av et TV-program jeg så før jeg la meg)! Jeg var litt trøtt. Attpåtil er jeg litt redusert for tiden ettersom jeg fikk fjernet to føflekker og en klump på tirsdagen. Jeg hadde håpt på sykemeldning ut uka, men møtte ingen sympati hos legen som kuttet meg. Han røsket godt i stingene han sydde på hofta og proklamerte etterpå at stingene skulle holde godt nok til at jeg kunne jobbe. Noe råttent humør av den grunn, altså, og fordi de bare plastret meg vanlig igjen så jeg måtte selv finne noe selvheftende bandasje til å surre rundt beinet der de to andre skavankene ble fjernet. Jeg stoler ikke like mye som legen på at stingene holder i EDS-huden min. Derfor haltet jeg rundt på kveldsvakt onsdag, og fortsatte med litt mindre halting på torsdag. 

Etter jobb torsdag dro jeg ut på et handlesenter og satte fra meg bilen på et bilvaskeri som gjør jobben mens man handler. Eller går til frisøren, som jeg gjorde. Sårene gjorde at jeg ikke kunne dusje når jeg ville, så da var det greit å få vasket håret og tatt vårklippen i samme slengen. Frisøren var veldig nøye med å klippe med stø hånd i rette linjer, men det hjelper lite når ikke alt håret er greid i riktig retning. Det fant jeg ut da jeg kom hjem og håret begynte å legge seg i vante baner. Ikke helt fornøyd der, altså.

Da jeg hentet bilen, oppdaget jeg at sjåførdøra hadde fått seg en skrape langs kanten oppe ved vinduet. Ikke i lakken, men det sorte som også omgir vinduet. Det var helt i kanten, så det måtte ha skjedd med ei åpen dør. Skrapeskrell kunne plukkes av, og det var ikke der da jeg kjørte fra jobb. Jeg kommenterte det til han i ekspedisjonen, men han nektet naturligvis for at det hadde skjedd hos dem for da ville selvfølgelig de ansatte ha kommentert det. Særlig. Men han kom nå tuslende med noe svart lakk han smurte over skrapen i kanten. Jeg valgte å ikke gjøre noe større nummer ut av det for det hadde vel uansett bare blitt ord mot ord. Likevel vil jeg si at de har fått seg en skrape i lakken i mine øyne. Pun intended. Mulig jeg ikke kommer til å gå til dem så mange flere ganger.

Gretten kjørte jeg til en kinarestaurant i nærheten for å kjøpe med meg middag hjem. Jeg spurte hva slags grønnsaker som var i retten, og ba om å få slippe paprika. "Bare si hvilke grønnsaker du vil ha i, du!". Så jeg ba om å få vannkastanjer og gulrøtter i stedet for paprikaen. Jeg presiserte "i stedet for". Da jeg kom hjem, oppdaget jeg at vannkastanjer og gulrøtter var alt jeg hadde fått av grønnsaker. Ananas og løk hadde hun også liksågodt fjernet. Argh! 

Ikke så mannen at jeg hadde klippet meg heller. Møkkadag!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...