© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 6. mai 2018

Litt om tannkrem

Jeg fikk plutselig ekstremt dårlig tid til å skrive dette innlegget. Det var vært lite lyd i meg i det siste fordi vi har vært opptatte med å hjelpe min far å flytte. Men mer om det senere. Nå til det mer presserende innlegget med deadline i dag - om tannkrem.

I samarbeid med Buzzador, fordi jeg er buzzador og svarer ja på alle muligheter om å buzze ting jeg er mer eller mindre interessert i, så fikk jeg en ekstremt dårlig timet mulighet til å buzze tannkrem. Zendium Classic, for å være mer presis.

Jeg fikk en hel, normalt stor tube til egen benyttelse - samt en del tuber i reisestørrelse som jeg skulle gi bort til folk og fe. Fortrinnsvis folk, tror jeg. De endte opp hos diverse kolleger og en ektemann.

Og nå har jeg prøvd tannkremen i et par uker.

Først litt om Zendium Classic:
I følge deres norske nettside, er Zendium mild, men effektiv. Det er fordi Zendium tannkremer inneholder 0% Triklosan, Parabener og SLS (natriumlaurylsulfat), en skumdanner som er kjent for å endre smaken i tradisjonelle tannkremer.  

Triklosan er noe dritt, så hold dere unna all tannkrem som måtte inneholde det. Parabener har et dårlig rykte og SLS er frarådet om du har after eller munnsår (jft. Den norske tannlegeforenings tidende) 

Den norske nettsiden fortsetter med denne listen om hvordan Zendium virker:

  • Med naturlige enzymer og proteiner som allerede finnes i munnen, styrker den munnens naturlige forsvarssystem og beskytter munnen på en naturlig måte.
  • Inneholder 1 450 ppm fluor for å bidra til å gjøre de nye permanente tennene sterkere.
  • Skummer skånsomt uten skumdanneren SLS. Det gjør Zendium velegnet selv for de mest ømtålige munner.
  • Mild smak.
  • Ingen endring i hvordan du opplever smaken av mat og drikke. Prøv å drikke appelsinjuice etter at du har børstet med Zendium – du kommer til å bli overrasket
Alt dette ser jo forfriskende bra ut. Men er tannkremen det? Aner ikke. To uker inne i prøveperioden har jeg ikke merket noen som helst endring i min munnhelse. Tannkremen er tammere i smaken enn den jeg foretrekker (Sensodyne pro-emalj), og skummer kanskje en tanke mindre. Jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen til eget bruk. Tubekorken likte jeg derimot godt! 
#zendiumbuzz #zendium #buzzador 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...