© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 22. februar 2017

Yoga

Så har jeg prøvde det også - yoga! 75 minutter med famling, ubalanse, usikkerhet og tøying. Men hofteleddene fikk strekt (strukket?) seg godt, så det var nok verdt det. Noen flere muskler fikk også strekt seg, men ingenting ble skadet. Ihvertfall ikke som jeg har merket nå samme kvelden. Makspulsen ble ikke så himla høy av denne type trening, men det er nok godt for kroppen - og ikke minst selvdisiplinen og -tilliten. Jeg får se om turnusen min tillater flere yogatimer fremover.

Forrige uke fikk vi en god nyhet. Min mor fikk svar fra sykehuset om at det ikke var påvist spredning i noen av lymfeknutene som det ble tatt prøver fra! Og i morgen tidlig rett etter nattevakt har jeg time hos legen min for å fortelle henne akkurat det samme som sist slik at hun kan få skrevet henvisningen til genetisk veiledning. Bonusopplysningen om min mor skal hun også få.

Man straks, altså - nattevakt!

Vi var bare innom tre av disse posisjonene på dagens trening.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...