© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

lørdag 13. desember 2014

Yes! And no.

Denne uken signerte mannen kontrakten med sin nye arbeidsgiver og han begynner i ny jobb rett over nyttår! Endelig løsnet det! Firmaet holder til midt i sentrum med adresse i byens gågate. Praktisk! Og så går han opp noenogtjuetusen i lønn. Det kommer naturligvis godt med. Squee!

Og endelig fikk jeg fingeren ut og bestilt time til spa-behandlingen jeg fikk i 40-årsgave av min bror i fjor. Gavekortet blir brukt én dag før det går ut på dato, så det var i siste liten. Ettersom gavekortet er for to behandlinger, er mannen tvunget med på moroa. Hadde bruttern bare heller spurt meg om hva jeg ønsket meg i stedet for å kjøpe sånt dill som jeg ikke ønsket meg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...