© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 24. desember 2014

Riktig god jul!

Endelig har jeg litt juleferie. Etter kveldsvakten nå lille julaften, skal jeg ikke på jobb igjen før kveldsvakt førstedagen. Og jammen blir det jul i år også. Jeg er fornøyd med årets juleinnsats. Mannen har gjort det meste av julerengjøringen og da blir konemor glad når hun kommer hjem fra jobb!

Alle julegaver er i hus, "Love Actually" er sett og sirupsnipper er laget i år også etter samme oppskrift som i fjor. Sabla gode ble de, og mer enn godkjent av kolleger på vakt. Dessverre fikk jeg ikke sett mer enn slutten og siste servering av "Grevinnen og hovmesteren", men sånn er det når pasientene plutselig blir sykere.

Begge akvariene mine har fått nytt vann og biOrben har også fått nytt filter. Det var på høy tid, for gørra fór opp da jeg løftet opp luftrøret med filteret! Det gamle bonzaitreluftrørskjulerornamentet ble fjernet og et nytt og mer delikat og lyst ornament har erstattet det.

Jeg er igrunnen litt forundret over at jeg har fått gjort så mye de siste dagene. At jeg har hatt ork og energi til å gjennomføre alt jeg har satt meg fore. Natt til mandag sov jeg bare to timer, og etter jobb orket jeg likevel å kjevle ut og steke sirupsnippene. Passe sliten etter bakeoppdraget, men vel gjennomført og godt fornøyd.

Kakemenn og -damer av sirupsnippdeigen.
I morgen, julaften, skal vi være hos foreldrene mine og spise ribbe. Det blir hyggelig. Og så har min mor sagt at hun skulle lage et glass med tomatsild til meg, og da er lykken fullstendig. Mors tomatsild er nemlig veldig, veldig god og en juletradisjon jeg rimeligvis er veldig glad i. Kjøpesild er bare ikke det samme.

Så håper jeg dere alle får en flott julefeiring akkurat slik som dere ønsker den! 
Jeg avslutter med en nydelig fremføring av "Hellig natt":

1 kommentar:

  1. Veldig hyggelig at du bruker oppskriften på nytt. Det kan bare bety at deigen er lett å lage, lett å kjevle og ja, lett å spise.

    Bare spre oppskriften. Jeg tenker jo at om det bare er pepperkaker som overlever neste generasjon så bør jo deigen være hjemmelaget.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...