© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 26. november 2014

Krøll

Det har vært en merkelig dag i dag. Først var jeg så bortreist på morgenkvisten at da jeg skulle gå trappene opp til jobben, så gikk jeg en etasje for langt! Jeg syntes nok den siste etasjen virket uvanlig drøy. Ekstra trim!

Og så har jeg vært usigelig tørst i dag. Dobbel dose drikke til lunsj, ekstra påfyll på vei ut av butikken på vei hjem og enda mer drikke vel hjemme. Og i skrivende stund har jeg ennå ikke vært på do siden morgenkvisten! Ikke har jeg vært sulten siden lunsj heller. Har i grunnen mer lyst på drikke og liten lyst på mat i dag. 

I tillegg - til å ha sovet bare tre timer i natt, så jeg er forunderlig lite trøtt. Altså, jeg skal straks legge meg for klokka er halv ni på kvelden og tre timer -er- for lite nattesøvn. Men normalt sett skulle jeg sovnet foran TVen for lengst! Og så våknet om en times tid og vært våken nok til å sitte til et stykke ut på natta før jeg måtte lagt meg for å få litt søvn før arbeid igjen.

Jeg tror nattevakter skaper noe merkelig krøll med kroppen min. Jeg avsluttet forrige arbeidsuke med nattevakter, og jeg skal ha nattevaktshelg denne helgen. Lurer på om jeg klarer normalisere hode og kropp etter det?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...