© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 29. juli 2014

Ta da!

Å ja, jeg er jo tilbake igjen. Ihvertfall fysisk. Mentalt er jeg ikke like sikker. Etter to varme uker på ei øy øst i Middelhavet er vi tilbake til varmen i Norge. Bare litt kjøligere enn øya vi var på, men i følge værvarslingen skal det kjøles enda mer ned i neste uke. Bare rett og rimelig, for da er ferien min over.

Vi landet på Gadermoen på søndag ettermiddag uten å merke noe til bagasjebåndproblemene, fant raskt bilen i parkeringshuset og overnattet på hotell midt i Oslo sentrum. Nærmeste nabo til Oslo City og domkirka. Det var utrolig deilig å sove i ei myk seng igjen! Den sydlandske senga vi fikk var hard, så etter første natta måtte vi be om en ekstra madrass for å ha sjanse til å overleve to uker uten å brekke rygg og hofter.

Natt til i dag sov vi i vår egen seng igjen. Himmelsk! Vi har uten tvil verdens beste seng for våre rygger! Helt fantastisk deilig!

Og nå tror jeg at jeg skal snike meg til en god cowboystrekk i den igjen, for jeg la meg altfor sent i natt etter å ha bildebehandlet noen feriebilder og lagt dem ut på Flickr.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...