© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 9. juli 2014

Svosj!

Plutselig var det gått to uker, og snart skal det gå to uker til like raskt. Ferien begynner til helgen og etter en heftig nattevaktshelg har jeg benyttet fridagen min til å begynne å pakke aldri så lite. Jeg er usikker på om jeg noen gang har byttet og prøvd så mange klær på én dag som i dag. Passer denne buksa ennå? Er denne toppen blitt for liten? Den ubrukte badedrakta fra noen år tilbake - passer jeg fortsatt i den?

Svaret på det siste er forøvrig ja. Ikke spesielt sexy, men den dekker der den skal og fremhver ikke valkene mer enn normalt. Jeg har til og med pakket bikini! BIKINI! Jeg! Jeg fikk den på utdrikningslaget mitt for ti år siden og jeg tror ikke den har blitt brukt siden, men den kan knytes i passende størrelse slik at hvis jeg sitter gjemt for allmenheten, så kan jeg til nød snøre den på meg ... Yeah right.

Den siste nattevakta fikk jeg endelig lest ut boka jeg har brukt over et halvt år på å lide meg gjennom, så nå har jeg for sikkerhets skyld funnet frem tre nye bøker å ta med på tur. Den ene er ganske raskt gjennomlest, tror jeg. Ser frem til å lese noe lystbetont igjen.

I forrige uke storhandlet mannen og jeg på nett. Sånne kjekke reiseting, vet dere. Og så har det vært handelens dag i byen, og da benyttet jeg anledningen til å kjøpe stor koffert til halv pris, samt et par andre småtterier som kan komme godt med. Bagasjevekt, for eksempel. Men tilbake til nettstorhandlingen vår. I Byporten i Oslo er det en kjekk butikk som har mye moro. Den heter Handysize og har massevis av praktiske ting. En slags "Enklere liv" for folk på tur. Nå har jeg blant annet kjøpt tyverisikret ryggsekk og veske og RFID-sikker lommebok. Det mest eksotiske jeg handlet er nok safarihatten min. Regner med å måtte passe meg for sola på hodet, og da så den hatten veldig smart ut. Er litt mindre sikker på om jeg ser så smart ut med hatten på meg ...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...