© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

fredag 21. mars 2014

Etterlyst

By popular demand kommer det et innlegg her. Popular fordi nå har både én blogger og én kollega etterlyst hvilke gaver 50-åringen fikk for 3 uker siden.

Bruttern disket ikke opp med noen ønskeliste før to ukes tid før festen, så det eneste han fikk derfra var en CD. Den hadde en oppgitt leveringstid på 4-7 dager, men kom i posten mandagen etter at vi kom tilbake fra Oslo-turen. Så den fikk han tilsendt i ettertid.


Det første jeg kjøpte var den "obligatoriske" slipsnåla i gull. Jeg manglet fullstendig inspirasjon, og handlet hos den første gullsmeden jeg var innom. Utvalget var ikke all verdens, men jeg fant til slutt ei nål som ihvertfall jeg syntes var fin.

Slipsnål er en nokså kjedelig gave, så jeg ønsket å gi noe mer. Derfor stakk jeg innom en annen gullsmed i byen som også har relativt stort utvalg. Der kunne de skilte med flere ting, men jeg led valgets kvaler. Til slutt falt valget ned på et gravert tinnkrus på 4 desiliter. Broren min er jo glad i øl, så han kunne jo bruke det til det om han ville. Eventuelt som penneholder. Kruset var bestillingsvare og gravering tok ytterligere tid, så det holdt på å gå galt der også. Men flotte gullsmedbutikken hev seg rundt og fikk ferdig kruset allerede ei uke etter bestilling! Kjempefornøyd! Brutter ble også tilsynelatende fornøyd med gaven.


I tillegg kjøpte jeg ei vitsebok for de som har passert 50, men den falt visst ikke like godt i smak. Jeg tror ikke han er helt komfortabel med å ha gjort nettopp det. Passert 50, altså.

Festen var ... ehh ... festlig. Vi var rundt 20 stykker; familie, venner og kolleger. Min svigerinne hadde som vanlig laget utrolig god mat, og til kaffen utpå kvelden var det deilige kaker. Jeg fikk også truffet et par barndomskamerater av brodern som jeg bare kjente navnene på, men aldri har truffet tidligere.

Til og med litt trylling og bøying av sølvskje fikk vi overvære. En av gjestene underholdt litt for oss i løpet av kvelden. En artig kar, han. Her er bilde av ham mens han leser brannforskriftene for oss andre:

Andre gaver brodern fikk, var en hermetisk boks med spam (intern datahumor) og sertifikat på at han nå er Lord of Glencoe i Skottland. Diverse kjøpte og hjemmelagde drikkevarer falt godt i smak på flere måter og favorittgaven hans tror jeg var spesialkjøleskapet han fikk til oppbevaring av øl og annen drikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...