© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 13. februar 2014

Et værvarsel

Det har det siste døgnet vært tunge tåkebanker kombinert med høytrykk mellom ørene. I lokale bihuler har det vært tidvis lavtrykk som har gjort seg gjeldende. Lokalt store nedbørsmengder har ført til flomvarsel fra nesa, og temperaturene har variert fra frysende til svettende. Det har også vært stor brannfare i halsen, i hvert fall kan det føles slik.

Neste døgns varsel er stort sett mer av det samme, det varsles ingen opplett riktig ennå. God smørning er anbefalt, særlig for halsen - skjønt det kan lønne seg å bruke smørning til utvortes bruk på nesa også. Da helst en annen enn den for halsen. 

Det anbefales også å holde seg innendørs hele dagen og unngå fysisk kontakt med utenforstående.

Dette innlegget er ikke sponset av verken Torky, Ricola, Doc's halslinser eller Cosylan.

Ill. foto fra Stockphoto.com

1 kommentar:

  1. Du må bytte ut Torky med Kleenex. Dyrere, men bløtere og uten alt papirstøvet. Kleenex balsam Fresh med Menthol anbefales. Min Rema 1000 har den.

    Ellers masse sympati og god bedring.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...