© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 19. januar 2014

Det går rette veien

På fredag stakk jeg innom revmatologisk poliklinikk for å høre om det var satt opp en ny kontrolltime til meg. Revmatologen hadde jo sagt at hun ønsket meg inn i slutten av januar, så jeg tenkte å sjekke for å kunne legge planer med tanke på turnusen. Nei, ingen time var satt av til meg, fortalte jenta i luka. Litt fikling med dataen og kikking frem og tilbake på noen papirer, og så "Men passer det 29. januar?". Så har jeg time i slutten av januar. Hos en annen revmatolog. "Fordi de har fordelt pasientene etter fødselsdato", sa jenta i luka.

Ellers holder vi på å snø inne her i sør. Det har lavet ned siden onsdag og vi har allerede rukket å bli mektig lei av måking, snø og dårlig føre. Og enda mer snø skal komme i tillegg til vinden som gjør alt mer surt enn strengt tatt nødvendig. Men det går mot vår!

Vinterbilde fra Oslo (01.2010).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...