© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 9. desember 2013

Skrivesperre

Jeg gikk visst på en liten skrivesperre igjen. Men Oslo-turen gikk greit og vi fikk overlevert fotoboka til 18-åringen som syntes det var en gøyal presang. Foreldrene hennes syntes det var enda mer stas enn tenåringen, og hennes besteforeldre syntes også det var en utrolig bra gave. Jeg skal skrive et eget innlegg om fotoboka om ikke så lenge.

Det er endel vaktjobbing for tiden, og jeg har gått glipp av flere korøvelser. Kommende uke blir en slags kontrastenes uke med korets julebord og en onkels begravelse i løpet av få dager. Stakkars tante har mistet sin andre mann. Den første forsvant på havet og ble aldri funnet.

Etter neste helg, som er jobbehelg, har jeg ei ukes ferie. Det begynner å haste med å ta ut restferien, og jeg må nok overføre noen dager til neste år i år også. Men da skal jeg få tid til å handle julegaver, lage sirupssnipper for første gang og ellers gjøre i stand til jul. Gleder meg! I år har jeg fri juledagene, men skal jobbe nyttår. I år, som for to år siden, tar jeg nyttårsnatta. Satser på at folk er for opptatte til å bli syke eller skadet!

Og så vant jeg en kul drikkeflaske hos "Livet i Casa Didriksen" OG vant en hel tier på Keno i går! Mannen foreslo at jeg skulle legge inn noen lottokuponger i samme slengen.

Min nevø lagde bursdagsdessert til sin søsters selskap.

2 kommentarer:

  1. Så gøy at du skal bake sirupssnipper. Det er lurt ikke å kjevle mer enn 250-300 g deig om gangen. Da får du dem tynne nok.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, må jo prøve den fristende oppskriften du har lagt på "julebloggen" din! Takk for tipset om deigmengde! Det kommer nok et eget innlegg om sirupsnipprosjektet mitt. :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...